Leker foreldre nok med ungene sine?

Hvordan ha det gøyt med en på 1år! Her er den vesle snuppen min på 1år og jeg alene hjemme og koser oss :p Men over til overskriften.. Hva synest dere om det? Det er faktisk ikke alle foreldre som klarer å sette seg ned å leke.. Er det et must å gjøre det?
Straks kommer forresten faren min hjemm med ost så vi kan lage pizza :D nom nom det skal bli godt!

Leker foreldre nok med barna sine?

2 kommentarer

Gøy å leke sammen med dem. Pleier gjøre det med Milio iblant, men han er heller den som vil leke alene og ha ting på sin måte:P

MissTingeling

02.02.2013 kl.13:42

€Malene: Ja alle barn er forskjellig :) Å jeg synest det er en veldig fin ting at de kan leke alene. Tror de har godt av det ;)

Skriv en ny kommentar

MissTingeling

MissTingeling

24, Selje

Jeg er en varierende jente som er alenemor til en liten prins og prinsesse. Dette er en blogg hvor jeg legger ut diverse hobby ting jeg har laget, alt fra sy-prosjekt og smykkerier til utkledning og make upp. Det blir også fortalt om mine tanker som intens person samtidig som jeg legger ut videoer hvor jeg leser bøker, synge o.l for barn. Legger også ut andre sanger. Noe jeg lager blir lagt for salg på facebook.com/MissTingTingeling For kontakt : M-TING@live.no Cooyright! Kopiering av tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse politianmeldes.

Kategorier

Arkiv

hits